Hier vind je hopelijk alles wat je moet weten i.v.m. de impact van het Coronavirus op onze turnkring.

En omdat o.w.v. de situatie met het Corona-virus de reguliere lessen niet kunnen doorgaan brengen we sommige lessen naar jouw toe. Bezoek zeker onze Fit@Home pagina !!!

Gezonde geest in een gezond lichaamSporten is gezond, hou het gezond

Het is zover, lichten aan en deuren open, 9 juni is onze dag! We mogen opnieuw indoor aan de slag voor het beoefenen van onze favoriete sport! Wat moet je weten?

 

Indoor sporten vanaf 9 juni

 

Na het overlegcomité op 4 juni werden de versoepelingen vastgelegd die vanaf 9 juni ingaan. Deze versoepelingen hebben ook positieve gevolgen voor de sportwereld. We hebben er lang op gewacht maar vanaf 9 juni mogen we opnieuw met al onze sporters, ongeacht de leeftijd, indoor sporten. Ook contact is mogelijk tussen de sporters onderling indien dit nodig is voor de sportbeoefening, maar probeer bij close-contactsporten (vb: acro) je wel steeds tot dezelfde partner(s) te beperken. Trainers dragen nog steeds een mondmasker en zorgen voor een veilige sportomgeving. Ventilatie is een belangrijke factor bij het indoor sporten, zorg dus zeker voor voldoende verluchting in de sporthal. En vergeet niet: Hou je aan de regels, sporten is gezond, hou het gezond!

 

Verboden

Algemeen


Op onze Fit@home pagina kunnen alle sportievelingen die in deze CORONA-tijden toch ook wel fit willen blijven, turnen in hun KOT.

 

Hopelijk ben je er klaar voor, Irène en Michael hebben hun best gedaan om hier enkele oefening voor klaar te zetten

Gebruik mondmaskers