Een gezonde geest in een gezond lichaam, bovenop je fysieke gezondheid is het ook belangrijk dat je mentale gezondheid in orde is en blijft.

Daarom is het ook belangrijk voor ILOKA dat het sporten bij ons op alle gebieden een fijne ervaring is.

Mens sana in corpore sanoHelaas gebeuren er soms dingen in de wereld die echt niet door de beugel kunnen, omdat wij onze gymnasten willen bijstaan hebben wij een AanspreekPunt Integriteit in onze club.

 

Dit doen we trouwens niet alleen omdat we achter dit initiatief staan, maar het is ook verplicht. Dit is naar aanleiding van het Vlaams actieplan integriteit.

Aanspreekpunt Integriteit (API)

Een onafhankelijk aanspreekpunt integriteit (API) is een laagdrempelig aanspreekpunt, een vertrouwenspersoon voor sporters, ouders, trainers of andere betrokkenen met een vraag, vermoeden of klacht rond mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Deze persoon draagt er mee zorg voor dat het beleid voldoende aandacht geeft aan preventie van en omgaan met grensoverschrijdend gedrag.

 

Wij nemen elke klacht ernstig

Ervaar je problemen en wens je hierover te praten? ILOKA neemt elke klacht ernstig en behandelt deze met de nodige discretie. Je kan steeds terecht bij onze club-API Cindy Calluy of bij de Gymfed API, Caroline Jannes.

 

Onze club-API

Cindy Calluy

 

 

 

 0474/43.48.65.

Mail

De Gymfed-API

Caroline Jannes

 

 

 

0485/63.39.37.

Mail